ЈРБ АД БEOГРАД - Кнеза Милоша 82

Jugoslovensko rečno brodarstvo ad Beograd

Upravna_zgrada_2013_7Na IX vanrednoj sednici skupštine akcionara JRB ad Beograd, održanoj dana 16.04.2018. godine, doneta je odluka kojom se razrešavaju dužnosti dosadašnji članovi Nadzornog odbora JRB ad Beograd i odluka o imenovanju novih članova.

Skupština akcionara JRB ad Beograd je Odluke o razrešenju i imenovanju članova Nadzornog odbora donela na predlog Vlade Republike Srbije koja je svojim Zaključkom Skupštini akcionara predložila da se dužnosti razreše 4 dosadašnja člana Nadzornog odbora i imenuju 4 nova člana.

Istoga dana 16.04.2018. godine, održana je sednica Nadzornog odbora na kojoj je doneta odluka da se za izvršnog direktora JRB ad Beograd ponovo imenuje Biljana Čvertkov, na novi mandat u trajanju od četiri godine, u skladu sa Statutom JRB ad Beograd.

U utorak 19. decembra 2017. godine, u velikoj svečanoj sali JRB-a, tradicionalno je proslavljen veliki zaštitnik svih brodara - Sveti Nikola.

 

 

Jugoslovensko rečno brodarstvo AD Beograd učestvovalo je na Transport and Traffic Business Days održanom od 21. do 22. marta na Saobraćajnom fakultetu Univeziteta u Beogradu u organizaciji Saveza studenata Saobraćajnog fakulteta.

Transport and Traffic Business Days je tradicionalni Sajam poslova i praksi za studente Saobraćajnog i srodnih fakulteta iz oblasti saobraćaja, transporta, logistike i informaciono – komunikacionih tehnologija i renomiranih kompanija koje su stub privrede u našoj zemlji.

Tokom dva dana, predstavnici JRB AD na sajmu predstavili su kompaniju studentima završnih godina fakulteta, održali prezentaciju i radili na studiji slučaja ,,Organizacija transportnog procesa suvog i tečnog tereta unutrašnjim plovnim putevima”.

Ukoliko ste zainteresovani, klikom na sledeći link, možete videti prezentaciju koje su koleginice prezentovale studentima 22. marta na Saobraćajnom fakultetu Univeziteta u Beogradu.

Brod ,,Kovin” izgrađen je u jednom nemačkom brodogradilištu još početkom XX veka. Kada je, krajem 19. veka, napravljena jedna lađa, niko nije slutio da će 120 godina kasnije prevoziti stanovnike Beograda i njihove goste.

Brod je zbog svojih karakteristika i mogućnosti koje pruža angažovan za snimanje mnogih filmova, od kojih je najpoznatiji ,,Podzemlje”, reditelja Emira Kusturice. Stariji filmofili pamte ga i kao ,,glumca” u filmu ,,Sarajevski atentat” Veljka Bulajića. Učestvovao je, takođe, na svim karnevalima brodova u Beogradu, a više slikarskih kolonija je stvaralo na njemu ploveći Dunavom, Tisom i Tamišom.

Od 2005. godine brod ,,Kovin” je stavljen pod zaštitu Republike Srbije i predstavlja kulturno dobro.
S obzirom na to da je ovaj brod „muzej“ na reci, ovom prilikom želimo i Vama da ponudimo specijalnu priliku druženja na Dunavu, i da kroz to druženje kreirate posebne uspomene.

Zbližite se sa svojim kolegama, poslovnim saradnicima i uživajte u plovidbi. Iskoristite priliku da upoznate grad i vidite najlepše znamenitosti.

Kapacitet broda je 50 osoba, za više informacija javite nam se na:

• E - mail : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
• Telefon : +381 63 266 045; +381 63 483 130

suvi_teret_1

Mass Media International i Stručni kolegijum Biznis konferencije 'Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2013', doneo je odluku da Jugoslovenskom rečnom brodarstvu AD Beograd, dodeli nagradu Brand Leader Award 2016, za postavljanje novih standarda u kvalitetu, profesionalnosti, pouzdanosti i konkurentnosti u oblasti rečnog teretnog transporta u regionu Jugoistočne Evrope.

grbJRBredizajniranJUGOSLOVENSKO REČNO
BRODARSTVO AD Beograd

Kneza Miloša 82,

11000 Beograd, Srbija
Tel. 011/3617-040

          Korisni linkovi

       JRB AD Sertifikati:                                Društvene mreže:

SGS_9001SGS_14001SGS_18001                   fbooktwitteryoutube